Sing&Shine kuorot

♥ 
Sing&Shine -kuorotOtamme nyt uusia kuorolaisia, niin lapsia kuin aikuisia, syksyn 1. luokkalaisista alkaen Loistoryhmiimme lukuvuodelle 2017-2018. 

Olisi hauskaa saada lisää ihastuttavaa väkeä

mukaan kanssamme loistamaan & laulamaan ensi syksynä!


Kuorossa pääsee leikinomaisesti kehittämään laulu-, esiintymis- ja ryhmätaitoja kannustavassa, hauskassa, lempeässä ja vapauttavassa ilmapiirissä 

johtajamme Sanna Valvanteen  kehittämän luovan kuoromenetelmän 

Sing&Shine with Body&Soul mukaisesti. 


Ilmoittautuminen Sing&Shine -kuoroihin on avoinna 3.4.-14.5.2017. 

Sanna Valvanne palasi viime syksynä 2016 New Yorkista, USA:ssa 11-vuotta asuttuaan ja ympäri maailmaa kuoroja opetettuaan Suomeen tarjoamaan ja laajentamaan kokonaisvaltaista, voimauttavaa ja ilmaisullista kuorotoimintaa Espoossa kaikenikäisille perustamissaan Sing&Shine -kuoroissa. 


Kuorot toimivat kannatusyhdistyksen voimin ja Sanna opettaa niissä Sing&Shine -ryhmän (entinen Sing&Shine Singers) nuorten aikuisten rinnalla uusia kuorolaisia neljässä eri-ikäisten ryhmässä, 6-vuotiaista alkaen aina eläkeläisiin saakka.


Kuorot harjoittelevat Westendinpuiston koululla:

Hiiralantie 6, ESPOO


TIEDUSTELUT:

singandshinesingers@sannavalvanne.com


Johtaja: Sanna Valvanne


Suomeen New Yorkista palannut Sanna Valvanne on Tampereen Sävelen 2017 taiteellinen johtaja, Espoon musiikkiopiston Kameleontti-kuorojen perustaja ja entinen Tapiolan kuorolainen. Sanna on luonut näkyvää uraa kuorojen parissa maailmalla ja hänet tunnetaan luovasta Sing&Shine with Body&Soul -menetelmästään. Sanna ohjaa kuorolaisiaan kokonaisvaltaiseen äänenkäyttöön ja ilmaisuun, innostaen ja vapauttaen kaikenikäiset leikkimään, loistamaan ja laulamaan. KEVÄTLOISTO 2017

Kevätloisto -konsertti su 9.4.2017, kello 13, Espoon kulttuurikeskuksen
 Tapiolasalin lämpiössä
 juhlisti 
Sing&Shine -kuorojen ensimmäistä toimintavuotta.


Lämpiön joka nurkan täyttänyt innokas yleisö pääsi nauttimaan laulun riemusta ja ilmaisun voimasta eri ikäisten kuorolaisten esiintyessä sekä omissa loistoryhmissään, että yhtenä suurena kuoroperheenä. Nuorin jäsen on vasta 5-vuotias ja vanhimmat jo varttuneessa eläkeiässä!


Sykähdyttävät laulut eri puolilta maailmaa liikuttivat niin mieltä kuin kehoakin ja saivat kevään heräämään kuulijoiden sydämissä. Yleisö sai kokea  mm. nuorten koskettavia tulkintoja Kaj Chydeniuksen rakkauslauluista, pienimpien kuorolaisten energisen leikkilaulu Senegalista, syvästäkin unesta tanssimaan herättävän kuubalaisen kehtolaulun koko porukan voimin, aikuisten humoristisen version pop-hiteistä, sekä lasten puhtain äänin laulaman pysäyttävän laulu erilaisuuden hyväksymisestä ja jokaisen näkemisestä kauniina.Kevätloisto -konsertin lisäksi Sing&Shine -kuorojen Kevätloisto 2017 -projektiin kuuluu interaktiivisia Loista laulaen -konsertteja espoolaisille alakouluille ja työpajoja Keran vastaanottokeskuksen turvapaikanhakijoille ja espoolaisille ikäihmisille, joissa lauletaan ja ilmaistaan koko keholla musiikkia eri puolilta maailmaa. Tämän lisäksi hyödynnetään Sannan kehittämän luovan “Sing&Shine with Body&Soul” -kuoromenetelmän vapauttavia ja voimauttavia laulullisia ryhmäharjoituksia ja leikkisiä ääniharjoituksia, ja luodaan hauska, kannustava ja lempeä ilmapiiri, 
jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Kevätloisto jatkaa syksyllä 2016 onnistuneesti toteutetun Rauhaa&rakkautta -projektin aloittamaa eri-ikäisten ja taustaisten ihmisten musiikillista ja yhteisöllistä kanssakäymistä ja vapauttavaa, voimauttavaa, avaavaa ja tunteita herättävää prosessia, uusina osallisina nyt espoolaiset alakoululaiset! Rauhaa&rakkautta -projekti osoitti selvästi eri sukupolvet ja kansallisuudet yhteen tuovan ilmaisullisen laulamisen ja mieltä ylentävän yhteisöllisen toiminnan tarpeellisuuden. Kevätloisto 2017 suo syksyn projektiin osallistuneille mahdollisuuden jatkaa yhteistoimintaa ja uusille kiinnostuneille mahdollisuuden päästä mukaan. 

                       


Sing&Shine -esittelyvideo


Rauhaa&rakkautta 2016! -projekti

Vuonna 2015 suureen suosioon noussut Rauhaa & Rakkautta -hyväntekeväisyyskonsertti 
toteutui tällä kertaa 11.12.2016 sadan uuden ja innokkaan laulajan voimin Westendinpuiston koulun juhlasalissa! Yleisö sai nauttia laulamisen riemua, voimaa ja rakkautta säteilevästä esityksestä samalla tukien vähäosaisten lasten koulunkäyntiä Delhissä!

 Rauhaa&Rakkautta -konsertti sykähdytti tuomalla yhteen Sanna Valvanteen syksyllä perustamien Sing&Shine -kuorojen lapset, nuoret ja aikuiset, sekä yhteisötyöpajojen espoolaisvanhukset, erimaalaiset turvapaikanhakijat ja Tapiolan kuorokerhojen koululaiset esittämään sydämen valon lauluja ympäri maailmaa, rakkaimpia joululauluja unohtamatta. 

 Konsertti oli huipennus marraskuussa 2016  käynnistyneelle Espoon kaupungin tukemalle ainutlaatuiselle Rauhaa&rakkautta -yhteisöprojektille, jonka aikana Sanna kuorolaisten kanssa innosti työpajoissa ikäihmisiä ja turvapaikanhakijoita laulamaan, loistamaan ja mukaan esiintymään. Lavalle liittyi myös Sannan johtamia uusia Tapiolan kuorokerhojen ryhmiä eri kouluista Espoosta.

 Lipunmyynnistä saadut tuotot lahjoitettiin Sing & Shine -kuorojen ystävyyskoulun, intialaisen Diksha Schoolin hyväksi. Diksha School on voittoa tavoittelematon koulu Intiassa, joka tarjoaa ilmaista, hyvätasoista koulutusta vähävaraisten perheiden lapsille. Koulun tavoitteena on edistää heikko-osaisten lasten henkistä ja fyysistä kehitystä ja kasvua, sekä tarjota heille opiskelun myötä edellytykset parempaan tulevaisuuteen.