Sing&Shine kuorot

♥ 
Sing & Shine -kuorot
Otamme nyt uusia kuorolaisia, niin lapsia kuin aikuisia, syksyn eskarilaisista alkaen Loistoryhmiimme lukuvuodelle 2019-20. Olisi hauskaa saada lisää ihastuttavaa väkeä

mukaan kanssamme loistamaan & laulamaan!


Kuorossa pääsee kehittämään laulu-, esiintymis- ja ryhmätaitoja kannustavassa, hauskassa, lempeässä ja vapauttavassa ilmapiirissä johtajamme Sanna Valvanteen  kehittämän luovan kuoromenetelmän Sing & Shine with Body & Soul mukaisesti. 


Ilmoittautuminen Sing&Shine -kuoroihin syyskaudelle 2019 on avoinna 19.8.2019 saakka.

Harjoitukset alkavat kaikilla 19.8.2019 viikollaWestendinpuiston koululla, Hiiralantie 6, Espoo:


♥ MINILOISTOT (eskari-2.luokkalaiset)  

TI klo 16:30-17:45  


♥ SING & SHINE  (naisten ensemble, vain Sannan vanhat kuorolaiset)

TI klo 18-20:30 


 LOISTOT (yläkoulu - 18-v)   

 KE klo 16:30-18:30      


 LOISTOLAPSET  (3.-6. luokkalaiset )

 TO klo 16:00-17:30      


 AIKUISLOISTOT  (19-v - niin vanhaksi asti kunnes kaipaa Ikiloistoihin)                           

TO klo 18:30-20:30 


Tapiolan palvelukeskuksessa, Länsikulma:


 IKILOISTOT ( seniorit )    

TO klo 13:30-14:30    


TIEDUSTELUT:

singandshinesingers@sannavalvanne.com


 valokuva: Tero Pajukallio

Sing & Shine -kuorot


Sing & Shine -kuorot tarjoavat kokonaisvaltaista ja voimauttavaa kuorotoimintaa kaikenikäisille pääkaupunkiseudulla. Kuoroja johtaa Sanna Valvanne, joka perusti kuoronsa syksyllä 2016 Espooseen New Yorkissa elettyään ja ympäri maailmaa kuoroja maineikkaasti johdettuaan.

Sing&Shine -kuoroista on lyhyessä ajassa muodostunut lämminhenkinen eri sukupolvet yhteen tuova 100:n kuorolaisen yhteisö. Innokkaat kuorolaiset 6-vuotiaista aina ikinuoriin eläkeläisiin laulavat sekä yhdessä isona kuoroperheenä että erikseen kuudessa omassa loistoryhmässään. Kaikki kiinnostuneet pääsevät kehittämään laulu-, esiintymis- ja ryhmätaitojaan kannustavassa ilmapiirissä Sannan luovan kuoromenetelmän “Sing & Shine With Body & Soul” mukaisesti. Harjoituksissa, työpajoissa ja esityksissä näyttämöilmaisu, liikunta, improvisaatio ja leikki yhdistyy lauluun ja vapauttaa kokonaisvaltaiseen musiikin kokemiseen ja ilmaisuun. 

Erityisen tärkeäksi osaksi Sing & Shine -kuorojen toimintaa ovat muodostuneet Rauhaa & Rakkautta! -yhteisö- ja hyväntekeväisyysprojektit. Niiden tarkoitus on rakentaa yhä suvaitsevampaa ja avoimempaa pääkaupunkiseutua laulamisen yhdistävää voimaa ja rakkautta jakaen mm. syrjäytymisvaarassa ja avun tarpeessa oleville ikäihmisille, lapsille ja turvapaikanhakijoille. 

Kiitos Espoon kaupungin tuen, projekteissa käynnistynyttä toimintaa on voitu nyt jatkaa pysyvämmin: Seniorit pääsevät laulamaan uudessa Ikiloistot -kuororyhmässään Tapiolan palvelukeskuksessa ja turvapaikanhakijat Sing & Shine -työpajoissa Nihtisillan vastaanottokeskuksessa joka viikko.

Sanna Valvanne


Sanna Valvanne on Suomen kansainvälisimpiä kuoronjohtajia. Hän on luonut näkyvää uraa kuorojen parissa maailmalla jo yli 20-vuotta ja hänet tunnetaan erityisesti Sing & Shine with Body & Soul -menetelmästään. Sanna ohjaa kuorolaisiaan kokonaisvaltaiseen äänenkäyttöön ja ilmaisuun, innostaen ja vapauttaen kaikenikäiset laulamaan, loistamaan ja leikkimään.

Sanna Valvanne on Tampereen Sävelen vuoden 2017 taiteellinen johtaja, Espoon musiikkiopiston Kameleontti-kuorojen perustaja, entinen Tapiolan kuorolainen ja Sibelius-Akatemiasta valmistunut Musiikin Maisteri. Ennen Suomeen palaamistaan hän työskenteli 11-vuotta USA:ssa johtaen kuoroja vähäosaisille lapsille ja nuorille erityisesti New Yorkissa.


Sanna Valvanne palasi syksynä 2016 New Yorkista, USA:ssa 11-vuotta asuttuaan ja ympäri maailmaa kuoroja opetettuaan Suomeen tarjoamaan ja laajentamaan kokonaisvaltaista, voimauttavaa ja ilmaisullista kuorotoimintaa Espoossa kaikenikäisille perustamissaan Sing&Shine -kuoroissa. 
 valokuva: Tero Pajukallio
Sing&Shine -esittelyvideo

valokuva: Vahur Joala
.


valokuva: Vahur Joala

valokuva: Maarit Kytöharju

valokuva: Maarit Kytöharju

valokuva: Maarit Kytöharju

valokuva: Maarit Kytöharju

valokuva: Maarit Kytöharju

valokuva: Leevi Syväoja

valokuva: Milka Pajukallio

valokuva: Milka Pajukallio

valokuva: Milka Pajukallio

Copyright 2019 by Sanna Valvanne.